Anderen over mij


Met Miguel hebben we een zeer toegewijde, betrouwbare en succesvolle partner aan onze zijde. Voor onze gezamenlijke beurs “AgriFach” de ideale combinatie. We waarderen zijn expertise en knowhow in de landbouwsector. Zijn persoonlijkheid gecombineerd met betrokkenheid  zijn een waardevolle aanvulling voor ons.  We kijken uit naar meer beurzen met hem!
Andreas Reibchen en Miriam Schlennstedt – Messezentrum Ostwestfalen GmbH

Hij geeft duidelijk blijk van acquisitiekracht waarbij hij oog houdt voor een prettig menselijk contact. Hij beschikt over een uitgebreide product en industriekennis die relevant is voor klant en opdrachtgever.
Corine – CEO

TASPO is de toegang tot de Duitse tuinbouw markt. Wij vertrouwen op de expertise van Miguel en zijn blij met de succesvolle samenwerking.
Christian – verkoopleider.

Door zijn jarenlange ervaring met advertentieverkoop in de tuinbouwwereld slaat Miguel een mooie brug tussen buitenlandse adverteerders en onze uitgeverij.
Wouter van Esch – uitgever 

Miguel weet zijn vriendelijkheid te combineren met een zakelijke ingesteldheid én staat goed aangeschreven voor het accuraat opvolgen van de afspraken. Kortom, een mooi mens om mee samen te werken!
Dan – marketing manager

Miguel is een ervaren, vaardige en correct opererend mens. Hij paart talenkennis aan een gevoel voor cultuur en sociale verhoudingen. Dat maakt hem tot een iemand niet vanuit de push opereert. Maar altijd náást de klant staat, meedenkt en maatwerk oplossingen aanreikt.  Miguel is hierin  vasthoudend: als het linksom niet werkt probeert hij het rechtsom. Zonder dat het geforceerd wordt. Deze aanpak staat garant voor duurzame klantrelaties.
Rochus Kingmans – hoofd uitgeverij

Met zijn kennis en ervaring van oa. de Duitse media voor de tuinbouwmarkt en zijn pro actieve aanpak, zijn we steeds op tijd met het uitsturen onze commerciele boodschappen.
Age – marketing manager

Wij doen regelmatig beroep op Miguel. Hij is voor ons de juiste schakel naar de vakmedia. Hij reageert accuraat en heeft voor ons het juiste advies op het juiste moment.
Myriam – marketing manager

Ik beveel Miguel aan bij iedereen die telefonische salescapaciteit nodig heeft, zowel tijdelijk als voor langere termijn.
Rex – Uitgever

Miguel is een media expert die ons meer dan 20 jaar bijstaat met zijn expertise. Hij weet ons steeds te verrassen met het juiste medium op het juiste tijdstip.
Hilde – sales en marketing directeur.